• Wij zijn op jaarlijks verlof!

  We zien jullie graag terug vanaf donderdag 7 oktober voor burgers, cocktails en disco fries!

 • HUNGRY?

  We are back...

  Botanique Hungry Tom Paumen

  This Summer Will Be Epic!

  We zijn er terug voor alle burger bandits en garden gangsters. Na 7 maanden opgesloten te hebben gezeten, knallen we deze zomer als nooit tevoren met een menukaart vol burgers, cocktails en disco fries. Het restaurant heeft een kleine make-over gekregen en we hebben enkele nieuwe gerechten toegevoegd aan onze kaart. Met een nieuw motto 'Eat Epic Shit' willen we jullie ook in ons 8e jaar in Hasselt blijven verrassen. We zien jullie hopelijk snel terug op de Zuivelmarkt, terug bij jouw vertrouwde Botanique!

   

  Graag willen we jullie er aan herinneren dat wij de actuele Covid richtlijnen van de overheid volgen en vragen jullie deze ook te respecteren.

   

  Tom, Sebastian, Michelle en Niel

   

   

 • 20% korting op jouw individuele rekening!

  IEDERE DONDERDAG BEGINT JOUW STUDENT NIGHT MET BURGERS, COCKTAILS & DISCO FRIES

  Op vertoon van je studentenkaart krijg je iedere donderdag 20% korting om een goede bodem te kunnen leggen voor de Student Night van Hasselt. En wie een Knaek studenten kortingsapp of kaart heeft, kan ook alle andere dagen genieten van diezelfde korting! De korting is persoonlijk en enkel op de door jou geconsumeerde burgers en booze.

 • Follow us on instagram

  Voor de laatste nieuwtjes, foodpics en behind the scenes videos check je onze instagram: @botaniquehasselt

 • BOTANIQUE WINT BELGIAN VEGAN AWARD 'BEST FAST FOOD'

  We did it! Bedankt aan iedereen voor de support en we beloven jullie te blijven verrassen met huisgemaakte vegan burgers, een nieuwe veggie tasting week en een ruim aanbod aan plant-based gerechten.

  Botanique Vegan Award Best Burger

  Meer weten?

  “Dat vegan niet meer is dan een krokant korstje gevuld met een handvol erwtjes is klinklare onzin. Dat zien gelukkig steeds meer Hasselaren in. Vooral de jeugd is mee met ons concept. Dat draait niet enkel om veganistische maaltijden, maar om duurzaamheid. Alles wat je bij ons krijgt voorgeschoteld is vers. We maken zelfs de ketchup zelf.” - Tom Paumen

 • Botanique Cadeaubon

  GEEF EEN HAMBURGER CADEAU! the best gift for hungry monkeys

  Koop online een gift voucher via Dinner Gift en geef jouw liefste lieveling het lekkerste cadeau ooit! Je kiest zelf het bedrag en kunt een leuke boodschap op de bon zetten. Print de bon thuis af of laat het bezorgen in een verzegelde envelop.

   

  Uiteraard is het ook mogelijk in Botanique een cadeaubon te kopen.