• Sunday Brunch

  Iedere zondag tussen 11u en 15u is Botanique jouw plek voor een zondagse brunch. Of het nu is om met jouw vrienden de citytrip Hasselt knallend af te sluiten, met de hele familie de bomma een zondag vrij geeft of wanneer je de kater van de afgelopen nacht weg wilt eten, Botanique is er ook op zondag voor jou!

  Did anybody say American pancakes? Acaí bowls? Breakfast burrito? Avocado toast? Egg-celent burgers? Pretty sure, it is your stomach screaming “feed me!”.

  We brengen je onze all-time favorite brunch gerechten, die we tijdens onze citytrips hebben mogen proeven en nu graag met jou willen delen. (Uiteraard ontbreken enkele vaste waarden van de reguliere burgers en salades niet.)

 • Brunch Street Food Safari

  (4 personen of meer)

  Is er een betere manier om je zondagmiddag door te brengen dan aan tafel met je vrienden of familie? Ga met ons mee op een street food safari van 2 uur met verschillende sharing dishes van over de hele wereld. Met chef Sebastian als je gids, maak je een culinaire wandeling over onze brunchkaart met speciale safari exclusieve gerechten. (Uiteraard ook vegetarisch en vegan mogelijk.)

   

  27,50€ per persoon

  Voor meer informatie en over de Brunch Street Food Safari mail je naar sebastian@botaniquehasselt.be. Reserveren kan via de reservatieknop op deze website. Vermeld bij de opmerkingen: “Wij gaan op safari!” Reservaties dienen altijd uiterlijk op vrijdag binnen te zijn. Uw hele gezelschap dient mee te gaan op safari. Enkel kinderen jonger dan 16 jaar mogen een alternatief gerecht kiezen.