• Burgers, Cocktails & Disco Fries!

  EAT EPIC SHIT en kies een van onze burgers, salads, starters, salads of disco fries! Op de menukaart vind je uiteraard onze klassiekers zoals de Trailer Park Nachos, T-rex, Italian Lover, Pumpking en Scampiness terug, maar ook onze nieuwe 'epic' kapsalon, loaded sweet potato fries! Klik op de knop hieronder voor de menukaart.

  For a menu in English please click here.

 • Allergies? No worries!

  Onze doelstelling blijft om 'burgers voor alle burgers' te kunnen aanbieden. Of je nu een allergie hebt of specifieke dieetwensen, onze staff helpt je graag om de verschillende opties voor jou voor te stellen. Omdat we bijna alles in eigen keuken bereiden, weten onze chefs je altijd te vertellen wat de ingrediënten van bijvoorbeeld de home made vegan burgers of de lekkere ketchup zijn. Voor onze burgers kunnen we een glutenvrij broodje aanbieden. Op de menukaart vind je terug welke gerechten glutenvrij te verkrijgen zijn. We vragen je graag altijd de allergie of dieetwens bij de reservatie door te geven, zodat je zonder worries aan tafel kunt schuiven.

 • What's new?

  We hebben niet stil gezeten tijdens de lockdown(s) en wie onze takeaway acties heeft gevolgd, heeft al kennis kunnen maken met enkele van onze nieuwe 'epic' gerechten.

  Kleurexplosie op je bord

  #rainbowfood

  * Nieuw bij de desserts is onze Deconstructed Magnum; Tom's eigen creatie met als basis het iconische ijsje.

  * Wat je niet mag missen is onze 'Epic Kapsalon'; onze gezonde(re) versie van de nieuwe junkfood hype. Bij ons zijn het loaded sweet potato fries met pulled chicken of vegan shawarma, (vegan) kaas, rainbow veggies en onze kick ass sauzen.

  * Dé hit van vorige zomer is terug met een upgrade. De Bali Poké Bowl is een kleur- en smaakexplosie op je bord met pulled jackfruit en watermeloen.

  * Een roze hamburger? Yes, dat is onze K-Pop beef burger met Asian coleslaw en Korean sticky & sweet bbq saus.

  Van Brunch tot Cocktail Hour

  #botaniqueoclock

  * We hebben onze cocktailkaart opgefrist met nieuwe toppers zoals de Guave Margarita en deze Lazy Red Cheeks. No worries, natuurlijk zijn onze toppers zoals de Pornstar Martini, Dark & Stormy, Lady Pink Cosmo en Strawberry Mojito nog altijd beschikbaar.

  * De Fiësta Mexicana was al een zalig lekkere salade, maar we hebben hem in een roze jasje gestoken; voortaan zijn avocado fries ingepakt in een rode biet tortilla.

  * Op zondag is er de Sunday Brunch met exclusieve brunch gerechten waaronder de Cookie Monster smoothie bowl van vijgen, dragon fruit en kokos met cookie crumble.

  * De winnaar van de laatste Veggie Tasting Week mag ook deze zomer niet ontbreken. De Garden Gangster is een krokante vegan burger van paarse bloemkool met satésaus en onion rings.