• Botanique Weekend Brunch

  vr-za-zo 11:00-15:00 • takeaway zo 9:00-12:00

  Botanique Weekend Brunch Menu Hasselt

  Hij is er weer: onze takeaway breakfast of brunch box!

  bestel online en kom je box op zondagochtend afhalen

  Op jullie verzoek gaan we terug van start met onze zondagse onbijtboxen. Verras jouw lief met een ontbijt op bed zoals niemand anders ze in Hasselt maakt. Ervaar de nieuwe ontbijttrends met 4 bijzonder lekkere (en gezonde) gerechten en een immunity shotje. Op het menu staat onder andere een pink breakfast burrito gevuld met roerei, avocado, kaas, tomatensalsa en zwarte bonen. Ook is er een smoothie bowl van vers fruit en amandel met koekjestopping en een huisgemaakte granola bar met blauwe bessen. Voor de crunchy bite is er dan weer een toast panterbroodje met avocado. We serveren er een slow juice shotje bij om je immuunsysteem wakker te schudden. In de webshop heb je bovendien de keuze om jouw box te personaliseren met extra bacon voor de meatlovers of een 100% vegan menu voor de garden gangsters. Maak van de dag een echte #sundayfunday door er een Bloody Mary cocktail aan toe te voegen.

   

  Bestellen kan tot zaterdag 18:00 uur via onze webshop. Afhalen kan op een door jou geselecteerd tijdstip op zondagochtend tussen 9:00u en 12:00u.

  Botanique Weekend Brunch Menu Hasselt

  voor #sundayfunday of voor #hangovercure: de WEEKEND BRUNCH is er weer!

  - the cosmopolitan breakfast, brunch and lunch menu -

  Na het succes van vorige zomer gaan we terug door met wat jullie "het nieuwe brunchen", "een breakfast met ballen" en "eindelijk hip brunchen in Hasselt" op de socials noemden. Op de menukaart van 2021 mag je onder andere verwachten: de 'good morning bitches' (pimped croissants), dragon fruit smoothie bowl, smashin' avocado toast, rainbow club sandwich, American pancakes, falafel buddha bowl, philly cheesesteak sub, po'boy en detox juices, turmeric shots en natuurlijk.... Bloody Mary!